Profielwerkstuk 5 havo

Actief sinds 1 jaar
Aantal reacties: geen

Wij zijn op zoek naar een student die aardrijksunde studeert of examen aardrijkskunde heeft gedaan. Ons profielwerkstuk gaat over aardgaswinning in Nederland en alternatieve hiervan.

Dit zijn de hoofd- en deelvragen,
Hoofdvraag: Wat moet er in Nederland veranderen zodat aardgas vervangen kan worden door alternatieve energiebronnen? En de deelvragen zijn;
1. Hoe is het gesteld met de energiebronnen in Nederland ten opzichte van West-Europa?
2. Waar komen en kwamen onze fossiele brandstoffen vandaan (binnen/buiten Nederland), en hoelang kunnen we hiermee nog doen? (Minimale en Maximale)
3. Wat kan Nederland leren van andere landen uit West-Europa qua groene energie?
4. In hoeverre kunnen groene energiebronnen (windenergie, zonne-energie, waterkracht en/of aardwarmte) het aardgas vervangen (nu/toekomst)?
5. Wat betekent deze verschuiving naar andere energiebronnen voor de economie en het milieu? (Welke effecten heeft het)
6. Hoe kan Texel een voorbeeld voor Nederland zijn op het gebied van groene energie?

We zijn bereid om in totaal €60.- te betalen voor het hele profielwerkstuk. Als je het voor minder of niks wil doen is dat ook goed. We zullen een keer moeten afspreken om uit te leggen wat we van je willen en verwachten. Hierbij geven we je de opdracht die wij ook van school hebben gekregen. De deadline van het profielwerkstuk is 17 november 2016.

Om te kunnen reageren / offerte uitbrengen hoeft u zich alleen in te schrijven en mag u offertes uitbrengen op openstaande opdrachten (gratis). Bent u nog geen lid, dan kunt u zich hier inschrijven.

Beoordeling

Tools

Crowdselect B.V.

(c) 2015, Kvk: 56927371 BTW: NL852365354B01

Bekend van: